Hangzhou Neobio by Li Xiang

Li Xiang Illustrates The Hangzhou Neobio Family Park

Li Xiang, the architect of the awarded work Hangzhou Neobio - Family Park by Li Xiang says, Based on the original layout of the shopping mall, Hangzhou Neobio Family Park was divided into four major functional areas, each with multiple accessory spaces. Such division took into account age groups, interests and behaviors of kids, while at the same time combining functions for entertainment, education and rest during parent-child activities. The reasonable circulation in the space makes it a comprehensive family park that integrates entertainment and education activities..

Hangzhou Neobio by Li Xiang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=71513

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Suggest a Talent homepage.

Museum of Design
Copyright © 2010 - 2019 Suggest a Talent - suggest-a-talent.com - All Articles