House by Chin-Shu Chen

Chin-Shu Chen Demonstrates The Deconstruction of Light House

Chin-Shu Chen, the architect of the awarded work Award Winning Deconstruction of Light House illustrates, This is an apartment with entresol. Therefore, the furniture and color have to display on the basis of lower ratio. Designers highlight the television wall which extends to second floor, and make perfect connection between two floors. The exquisite technique of the television wall makes resonate between dweller and space, create beautiful desire. Designers make an arrangement of light under the staircase, the fresh design generate contrast between light and gradation, display the classic charm. .

House by Chin-Shu Chen Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49342

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Suggest a Talent homepage.

Popular Designers
Copyright © 2010 - 2018 Suggest a Talent - suggest-a-talent.com - All Articles